Korona epidemi

Vi har i dag, 15032020, besluttet å stenge instituttet de neste 2 ukene. Vår pasient profil viser at vi har mange som tilhører risikogruppene. Ved å stenge en tid fremover vil vi bidra til å begrense eller forsinke smittespredning i befolkningen noe våre helsemyndigheter anser som avgjørende for at Norge skal lykkes med å gi et adekvat helsteilbud til de aller sykeste. Dersom det er påkrevet å gi tilbud om helsehjelp i spesielle situasjoner vil vi selvfølgelig stille opp og følge de krav vi evt. vil bli pålagt.

Publisert i Uncategorized | Kommentarer er skrudd av for Korona epidemi

Marianne har publisert en vitenskapelig artikkel i fagtidsskriftet «Fysioterapeuten» «Aktivitetstilpasset kognitiv terapi til unge med kronisk utmattelsessyndrom: En kasus rapport.(http://fysioterapeuten-eblad.no/dm/fysioterapeuten-2-18/26/)

Publisert i Uncategorized | Kommentarer er skrudd av for Marianne har publisert en vitenskapelig artikkel i fagtidsskriftet «Fysioterapeuten» «Aktivitetstilpasset kognitiv terapi til unge med kronisk utmattelsessyndrom: En kasus rapport.(http://fysioterapeuten-eblad.no/dm/fysioterapeuten-2-18/26/)

atroseskole

Publisert i Uncategorized | Kommentarer er skrudd av for atroseskole

De klarte det igjen!

Christian Lawley klarte det umulige i år igjen og gjennomførte NYC Marathon på tiden 6:00:27, en solid forbedring fra i fjor.Også i år var Marianne fra Le Gym Fysioterapi med som guide. Vi er superstolte!!!! Med i teamet var også Mariannes datter Line (til venstre på bildet) og Christians kone Elin !

Publisert i Uncategorized | Kommentarer er skrudd av for De klarte det igjen!

En kjempe prestasjon!

NY marathon

Marianne gjennomførte New York Marathon med glans!Deltok som guide for Christian Lawley, hennes CF pasient gjennom mange år!

Publisert i Uncategorized | Kommentarer er skrudd av for En kjempe prestasjon!

Vi flytter til Eidsvåg!

Vi er glade for å meddele gamle og nye pasienter at vi starter opp i nye lokaler i Eidsvåg den 2 ndre Januar 2014. Dette vil i stor grad forbedre tilgjengeligheten for våre pasienter, spesielt de som er avhengig av transport til og fra!

Vår nye adresse er: Le Gym Fysioterapi, Vollane 2A, 5105 Eidsvåg i Åsane.

Publisert i Uncategorized | Kommentarer er skrudd av for Vi flytter til Eidsvåg!